
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Orange brine and turkey
- 4 oranges (see Tips)
- 4500 - 5000 g turkey (size 46)
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 2 dried bay leaves
- 90 g salt
- 100 g pure maple syrup
- 1500 g water
Stuffing
- 150 g brown rice
- 1000 g water
- 150 g brown onion cut into halves
- 3 garlic cloves
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 20 g butter
- 50 g currants
- 500 g sausages casings removed (see Tips)
Orange maple glaze
- 80 g pure maple syrup
- 30 g soy sauce
- 4 whole cloves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1787.2 kcal / 7506 kJ
- Protein
- 173.5 g
- Tuk
- 104.6 g
- Sacharidy
- 37.9 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 35 g
- Sodík
- 2128.8 mg
Alternativní recepty
Wasabi devilled eggs
25 min
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
4 godz. 40 min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Orange-brined turkey (MEATER+®)
29 godz. 45 min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28 godz. 20 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min
Grand Marnier® soufflé
1 godz.
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2 godz. 25 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Peanut butter gelato (Gelato Messina)
28 godz.
Sunday lamb roast (MEATER®)
1 godz. 55 min