Zařízení & příslušenství
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 portions
Suroviny
-
pickled capers1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
garlic clove1
-
anchovy fillets2
-
lemon zest only, no white pith, plus 2 teaspoons juice½ tsp
-
salted butter softened130 g
-
tomato sauce1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
brandy1 tsp
-
Madeira wine (see Tips)1 tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
curry powder¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
olive oil for brushing
-
salt to season
-
beef fillet steaks (approx. 200 g each - see Tips)6
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
45.2 g
Kalorie
1963.4 kJ /
464.6 kcal
Tuk
31.6 g
Vláknina
0.4 g
Sacharidy
0.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Coconut poached chicken salad
45 Min
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Thai beef salad
1 Std. 20 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Café de Paris butter
25 Min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 Std. 30 Min
Garlic prawns
25 Min