Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon, zest only, no white pith, plus 2 teaspoons juice
- 130 g salted butter, softened
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- 6 beef fillet steaks (approx. 200 g each - see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1963.4 kJ / 464.6 kcal
- Protein
- 45.2 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 31.6 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Garlic prawns
25 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Layered lamb curry
1h
Lamb shanks with risoni and feta
3u. 50min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 35 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Buffalo chicken wings
45min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15 min
Café de Paris butter
25 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min