Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1000 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 40 g breadcrumbs (see Tips)
- 2 egg yolks
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 round bread rolls, cut into halves and toasted, if desired (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2177.7 kJ / 518.5 kcal
- Protein
- 45.5 g
- Sacharidy
- 39.8 g
- Tuk
- 19.1 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 934.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beef tacos
25 Min
Classic beef burgers
1 Std.
Chunky bolognese
50min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Sous vide scrambled eggs
35min
Beef and beer pie
1h 40min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Browned pork mince
20 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Tuatua fritters
45min
Pulled pork burger
5h