Zařízení & příslušenství
Classic beef burgers (MEATER+®)
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
6 portions
Suroviny
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
934.6 mg
Protein
45.5 g
Kalorie
2177.7 kJ /
518.5 kcal
Tuk
19.1 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
39.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
MEATER+®
15 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1hod.
Chocolate and chilli tart
25hod.
Buffalo chicken wings
50min.
Steamed rice
25min.
Pizza dough
1hod.
Classic beef burgers
1hod.
Lamb loin with pink peppercorn sauce
45min.
Melon salad with herb and garlic bread
2hod. 5min.
Flaky filo fingers
1hod. 30min.
Lemon meringue cupcakes
1hod. 30min.
Hamburger rolls
2hod. 20min.
Poached eggs with blade cover
30min.