Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Red cabbage and carrot salad
- 100 g roasted salted peanuts
- 1 bunch fresh coriander, leaves only
- 100 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g carrot, cut into pieces
- 20 g sesame oil
- 10 g brown sugar
- ¼ tsp dried chilli flakes
Dough
- 175 g water
- 1 tsp dried instant yeast
- 1 tsp brown sugar
- 350 g plain flour
- 10 g sunflower oil
- ¼ tsp sea salt
Marinated pork belly and assembly
- 2 garlic cloves
- 30 g fresh ginger, peeled and thinly sliced
- 20 g sunflower oil, plus extra to brush and grease
- 100 g red onion, thinly slice
- 600 g boneless skinless pork belly, lean, cut into pieces (2-3 cm)
- 20 g brown sugar
- 1 tsp ground aniseed
- 100 g white wine
- 100 g tamari sauce
- 50 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 4130.7 kJ / 987.3 kcal
- Protein
- 23.2 g
- Sacharidy
- 62.9 g
- Tuk
- 71.6 g
- Nasycený tuk
- 21.7 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Sodík
- 1063.9 mg
Alternativní recepty
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Charcoal bao buns
1h 50 min
Ham and cheese cruffins
3h
Korean fried chicken
4h
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Family chicken galette
1j 55 menit
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30 min
Cheese and bacon scones
35 Min
Soft Chinese bread rolls
1h 20 min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min