
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 80 g Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di carne di manzo tipo lombo a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di mortadella a cubetti (2-3 cm)
- 100 g di prosciutto crudo a fette
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- ½ cucchiaino di sale
Pasta
- 300 g di farina
- 100 g di farina di semola di grano duro
- 4 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- farina di semola di grano duro per spolverizzare
Terminare la preparazione
- 2000 - 3000 g di brodo di carne o di cappone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 383 kcal / 1602 kJ
- Protein
- 25.7 g
- Tuk
- 15.1 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Pasta all'uovo
1hod.
Gnocchi di patate
1hod. 30min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1hod. 50min
Cappelletti reggiani
2hod.
Tortelli di zucca mantovani
2hod. 30min
Passatelli
45min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2hod. 30min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1hod. 10min
Tortellini ai grani antichi in brodo
1hod. 30min
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25hod. 55min
Ravioli con ripieno di carne
1hod. 40min
Ravioli ricotta e spinaci
10hod.