Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 80 g Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di carne di manzo tipo lombo a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di mortadella a cubetti (2-3 cm)
- 100 g di prosciutto crudo a fette
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- ½ cucchiaino di sale
Pasta
- 300 g di farina
- 100 g di farina di semola di grano duro
- 4 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- farina di semola di grano duro per spolverizzare
Terminare la preparazione
- 2000 - 3000 g di brodo di carne o di cappone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1602 kJ / 383 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Tuk
- 15.1 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Strozzapreti pasticciati
1 Std. 40 Min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1 Std. 30 Min
Pasta all'uovo
1 Std.
Tortelli verdi
3 Std. 30 Min
Cappelletti reggiani
2 Std.
Tortelli di zucca mantovani
2 Std. 30 Min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2 Std. 30 Min
Tortellini ai grani antichi in brodo
1 Std. 30 Min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1 Std. 30 Min
Tortellini in brodo vegetariani
2 Std.
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
Passatelli
45 Min