Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 80 g Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di carne di manzo tipo lombo a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di mortadella a cubetti (2-3 cm)
- 100 g di prosciutto crudo a fette
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- ½ cucchiaino di sale
Pasta
- 300 g di farina
- 100 g di farina di semola di grano duro
- 4 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- farina di semola di grano duro per spolverizzare
Terminare la preparazione
- 2000 - 3000 g di brodo di carne o di cappone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1602 kJ / 383 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Tuk
- 15.1 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Tortelloni alle cime di rapa
4h 30 min
Pasta all'uovo
1h
Zuppa imperiale
1h
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30 min
Tortelli verdi
3h 30min
Minestra imbottita
1h 30min
Tortellini ai grani antichi in brodo
1h 30min
Cappelletti reggiani
2h
Tortelli di patate e ricotta
1h 20 min
Passatelli
45min
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min
Strozzapreti pasticciati
1h 40min