Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di petto di pollo a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di carne di maiale, lombo a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di mortadella a cubetti (1 cm circa)
- 100 g di salsiccia cruda spellata e sbriciolata
- 1 uovo
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
Pasta
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 uova medie
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 3000 g di brodo di cappone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1904 kJ / 455 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Sacharidy
- 38.2 g
- Tuk
- 22.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40min
Tortelli bolognesi sfiziosi
3 godz. 40 min
Zuppa imperiale
1 Std.
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2 Std. 30 Min
Tortellini in brodo vegetariani
2h
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1 Std. 30 Min
Ciaramicola
1 Std.
Tortellini ai grani antichi in brodo
1 Std. 30 Min
Cappelletti reggiani
2h
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min
Strozzapreti pasticciati
1h 40min