Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g făină
- 150 g suc de sfeclă roșie, natural, fără zahăr
- 5 g drojdie uscată
- 1 lingură miere
- 20 g ulei de măsline, plus pentru uns
- 120 g apă
- ½ linguriță sare
- 3 - 4 fire rozmarin, proaspăt, bucăți, plus pentru decor
- 1 - 2 cepe roșii, tăiate inele (aprox. 2 mm)
- 1 - 2 prize sare grunjoasă
- 100 g somon afumat, felii
- Nutriční hodnoty
- na 1 bucată
- Kalorie
- 832 kJ / 199 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 514 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sos de caramel cu espresso
45 min
Supă cremă de susan negru
15min
Somon afumat și chifle cu choux de lămâie conservată
1 Std. 20 Min
Bomboane de Crăciun cu ciocolată albă
40 min
Budinci din mazăre cu sos de brânză
40 min
Scones cu Camembert și struguri
40 min
Cod sous-vide, risotto cu sfeclă roșie și citronelă
No ratings
Pesto
10min
Cheesecake de Sf. Valentin
4 godz. 30 min
Risotto cu struguri și Gorgonzola
40 min
Cheesecake vegan cu cireșe
5h
Rissotto cu ciuperci (fără alergeni)
1 Std. 20 Min