Kompatibilní verze
Biscuți din pulpă de migdale cu rozmarin și parmezan
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm)
- 180 - 200 g pulpă de migdale, rămasă de la prepararea laptelui de migdale de casă (vezi recomandări)
- 2 fire rozmarin, proaspăt, doar frunzele, tocate mărunt
- 2 lingurițe semințe de in, măcinate
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1 linguriță praf de usturoi
- ½ linguriță sare de mare fină
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 - 3 linguri apă
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 410 kJ / 99 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 9.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastă de caju cu verdețuri
10min
Pâine integrală coaptă la aburi
2h
Unt vegan
8 Std. 5 Min
Lapte de migdale vegan
8h 40min
Batoane cu migdale și curmale
2h 15 min.
Clătite din hrișcă, dulci sau sărate (fără alergeni)
35min
Salată thai cu crevete
35min
Lapte de migdale
10min
Biscuiți falafel
40min
Făină din cereale sau leguminoase
5min
Bomboane din negresă raw
30min
Pâine de alac
1h 45min