Kompatibilní verze
Biscuți din pulpă de migdale cu rozmarin și parmezan
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm)
- 180 - 200 g pulpă de migdale, rămasă de la prepararea laptelui de migdale de casă (vezi recomandări)
- 2 fire rozmarin, proaspăt, doar frunzele, tocate mărunt
- 2 lingurițe semințe de in, măcinate
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1 linguriță praf de usturoi
- ½ linguriță sare de mare fină
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 - 3 linguri apă
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 410 kJ / 99 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 9.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremă de brânză din caju
10 Min
Bomboane cu cacao, mere și curmale
10 Min
Lapte de migdale vegan
8 godz. 40 min
Pastă de caju cu verdețuri
10 Min
Pâine paleo
55min
Bomboane din negresă raw
30 Min
Tofu marinat cu sos de roșii și vinete
50min
Cheesecake raw de căpșune
7u. 45min
Lapte de migdale
10 Min
Pâine cu cinci semințe
1j 50 menit
Batoane cu migdale și curmale
2 godz. 15 min
Biscuiți cu semințe
30 Min