Kompatibilní verze
Biscuți din pulpă de migdale cu rozmarin și parmezan
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm)
- 180 - 200 g pulpă de migdale, rămasă de la prepararea laptelui de migdale de casă (vezi recomandări)
- 2 fire rozmarin, proaspăt, doar frunzele, tocate mărunt
- 2 lingurițe semințe de in, măcinate
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1 linguriță praf de usturoi
- ½ linguriță sare de mare fină
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 - 3 linguri apă
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 410 kJ / 99 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 9.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscuiți cu semințe
30 Min
Unt vegan
8h 5 min
Concentrat pastă de legume
45 Min
Lapte de migdale vegan
8 godz. 40 min
Pâine cu cinci semințe
1 godz. 50 min
Cheesecake vegan cu cireșe
5 Std.
Pastă de caju cu verdețuri
10 min
Bomboane din negresă raw
30 Min
Cremă de brânză din caju
10 min
Biscuiți falafel
40 min
Făină din cereale sau leguminoase
5min
Batoane cu migdale și curmale
2 godz. 15 min