Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pão
- 60 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 30 g açúcar
- 30 g manteiga
- 1 ovo
- 230 g iogurte grego
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Molho maltês
- 2 gemas de ovo
- 25 g água
- ½ laranja, só o sumo
- 65 g manteiga
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
Ovos escalfados
- Azeite q.b. p/ pincelar
- 8 ovos
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 500 g água
- Rúcula q.b. p/ guarnecer
- 8 fatias de presunto serrano cortado ao meio
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1809.7 kJ / 432.5 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Sacharidy
- 45.8 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 828.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Molho holandês
10 min
Ceviche de camarão com tomate
4h
Soufflé de avelã com molho de chocolate
Žádné hodnocení
Espargos panados com maionese de pimentos e queijo
45 min
Fajitas com pasta de peru e cogumelos
25 min
Alheira com brócolos e ovos de codorniz
40 min
Margarita de toranja e romã
Žádné hodnocení
Tigela Benedict
50 min
Pão com molho de tomate e ovos escalfados
1h 45min
Espargos com presunto
45 min
Pato com espinafres salteados e romã
45 min
Risoto com cebola caramelizada
1h