Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 cogumelos Portobello frescos grandes s/ pés (480 g aprox.)
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 1 c. chá de alho em pó
- 300 g coxa de frango s/ pele e s/ osso semicongelada (3 horas)
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 40 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 400 g tomate em pedaços
- 10 g açúcar amarelo
- 1 c. chá de orégãos
- 50 g queijo feta
- 10 g manjericão, só as folhas
- 250 g queijo mozarela fresco partido em pedaços
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1890 kJ / 433 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmão ao vapor com salada de bulgur e molho de iogurte
45 Min
Curgete recheada com caril de carne picada
1h 5 min.
Crepes recheados com cogumelos, requeijão e espinafres
45 Min
Cogumelos recheados com bacon e alheira e arroz de grelos
45 Min
Crepes com espinafres e ovo
1h 5 min.
Bruschetta com pesto e tomate
40 Min
Salada de cogumelos, bacon e espinafres
30 Min
Rolos de porco com espinafres
55 min
Patê de queijo, cogumelos e tomate
40 Min
Canelones de beringela com creme de salmão e espinafres
1h 10min
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35 Min
Lombos de pescada no forno em cama de couve
50 Min