Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g folhas de manjericão
- 5 g folhas de salsa
- 30 g queijo da Ilha
- 30 g tomate seco, em óleo escorrido
- 150 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 400 g carne de vaca p/ estufar cortada em tiras
- 150 g polpa tomate
- 150 g vinho branco
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Água q.b.
- 350 g arroz basmati
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 472 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Empadão de atum
1h 10min
Arroz de peru
4 Std. 50 Min
Empadão de arroz
1 Std. 20 Min
Arroz de atum com coentros
40 min
Empadão de massa com frango
1 Std. 15 Min
Empadão de carne
1 Std. 20 Min
Lasanha
1h 30min
Almôndegas de porco
1h 30min
Lasanha
1h 10min
Empadão de arroz com cogumelos e frango
1h
Massa com frango no forno
1h
Empadão de frango com duas batatas
1h 10min