Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 800 - 1000 g di cavolo rosso
- 1100 g di acqua
- 450 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1 barbabietola cotta a tocchetti (2 cm)
- 3 uova sbattute
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Sacharidy
- 15.2 g
- Tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla zucca e Roquefort
45 Min
Carote al Marsala
25min
Frittata di verdure
1 Std. 10 Min
Frittelle di patate
45 Min
Verdure all'orientale
10min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1h 30min
Savoiardi morbidi
40min
Sundal di ceci
6小时 45 分钟
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1h
Melanzane alla siciliana
1 godz. 15 min
Caponata di verdure delle Madonie
50 min
Bicchierini di semolino alla prugna e cipolla
30 Min