Kompatibilní verze
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g de riz rond blanc, spécial dessert
- 1000 g de lait demi-écrémé
- 1 gousse de vanille, fendue
- 40 g de sucre en poudre
- 400 g d'abricots frais, en morceaux
- 50 g de miel de lavande
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1084 kJ / 256 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 3 g
Alternativní recepty
Petits pots de semoule au lait et au caramel
6 Std. 45 Min
Semoule au coulis de mangue
1 Std. 50 Min
Compote de pommes, butternut et épices
35min
Pannacotta à l’orange
4h 25min
Mont-Blanc glacé
4h 20min
Pannacotta pamplemousse-coco
3h 25min
Semoule à la noisette, compotée d'abricots au romarin
30min
Confiture fraise-gingembre
1 Std. 10 Min
Crèmes aux framboises
4h 25min
Riz au lait crémeux
1 Std. 15 Min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Pannacotta aux myrtilles
4h 30min