Kompatibilní verze
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g de riz rond blanc, spécial dessert
- 1000 g de lait demi-écrémé
- 1 gousse de vanille, fendue
- 40 g de sucre en poudre
- 400 g d'abricots frais, en morceaux
- 50 g de miel de lavande
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1084 kJ / 256 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 3 g
Alternativní recepty
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3h 45min
Semoule au lait d'amande
2 Std. 15 Min
Pannacotta pamplemousse-coco
3h 25min
Petits pots de semoule au lait et au caramel
6 godz. 45 min
Semoule au coulis de mangue
1ωρ. 50 λεπτ.
Riz au lait au coulis de framboises
50 Min
Œufs au lait au citron
5 Std.
Riz au lait crémeux
1h 15min
Pannacotta aux myrtilles
4h 30min
Crème dessert aux noisettes
2 godz. 40 min
Crème express chocolat-vanille
20min
Riz au lait à la cannelle et à la fleur d'oranger
45min