Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 250 g di foglie di verza a listarelle
- 20 g di porro a pezzi
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di ricotta, sgocciolata dal siero
- 10 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di maggiorana secca
- 450 g di pasta brisée (2 rotoli)
- latte q.b.
- 24 pinoli
- 4 olive denocciolate a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2063.4 kJ / 535 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 65.2 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 31.2 mg
Alternativní recepty
Crema di broccoli con mandorle (senza lattosio)
35 Min
Focaccia spinaci e olive
1h 30 min
Polpettine di spinaci e ricotta
30 min
Burger di nasello e gamberi
30 min
Riso basmati e seitan con citronette al limone
40 Min
Sugo di spinaci veloce
30 min
Mousse fragole e limone
8 Std. 15 Min
Hash Browns (frittelle di patate)
1 godz. 10 min
Mezzelune agli spinaci con tacchino e mozzarella
2 Std.
Porcellini focaccina
1 godz. 15 min
Mousse alla fragola
2 godz. 10 min
Bruco polpetta (di verdure)
40 Min