Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di riso rosso (cottura 20-25 minuti)
- 300 g di calamari ad anelli
- 2 peperoni gialli a tocchetti (1-2 cm)
- 4 carciofi puliti, a fettine sottili (messi a bagno in acqua e limone)
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- olio extravergine di oliva q.b.
- sale q.b.
- pepe nero macinato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1970.9 kJ / 470.8 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Sacharidy
- 74.2 g
- Tuk
- 10.3 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 11.1 g
- Sodík
- 736.1 mg
Alternativní recepty
Branzino con cavolo nero, fagioli e peperoni
30 Min
Insalata di riso verde ai gamberi
1 godz. 50 min
Riso integrale alla cantonese
1 godz. 20 min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3 Std.
Riso venere asparagi e frutti di mare con spiedini di merluzzo e zucchine
50 min
Orzo, cavolfiore e pollo
1 Std. 10 Min
Riso rosso, asparagi bianchi e salmone
45 Min
Riso basmati integrale con carciofi e mazzancolle
55 Min
Farro con seppie e verdure
35min
Insalata di riso con gamberi e verdure
1h
Riso con polpo
1 Std. 10 Min
Impasto per pizza con farina di soia
3sa 30 dk