Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 200 g di riso tipo Vialone nano
- 500 g di bietole, le foglie pulite
- burro q.b.
- pangrattato q.b.
- 200 g di cipolle in quarti
- 100 g di porri a pezzi
- 50 g di pancetta a cubetti
- 30 g di olio di oliva
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 spicchio di aglio schiacciato
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 uova
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di Emmental a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 foglie di basilico fresco, lavate e spezzettate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 34.9 g
- Tuk
- 17.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50 min
Frittata di bietole, patate e cipolla
55min
Frittata di spinaci al forno
45min
Torta salata bietole e uova
2h
Strudel di broccoletti
1h 40min
Scarpazza sarzanese
2h 30 min
Buridda alla ligure
55min
Tortino di fagiolini e patate
1h 30min
Verdurine in sfoglia
1h
Polpettone vegetariano
1h 30min
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min
Torta salata di bietole
1h