Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olio extravergine di oliva q.b.
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 5 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di formaggio Quartirolo
- 5 uova
- 50 g di latte
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di spinaci baby freschi
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 877.5 kJ / 209.7 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 16.1 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Sformatini al cotechino
30min
Tajarin salsiccia e finocchi
1 Std.
Flan di cavolfiore
45min
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35min
Soufflé alla salsiccia e zucca
1 Std. 30 Min
Rustici alla carbonara
1 Std. 30 Min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4u. 50min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Cheesecake integrale alla robiola e salmone
9h
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Flan di carote
50min
Fonduta
8h 20min