Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olio extravergine di oliva q.b.
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 5 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di formaggio Quartirolo
- 5 uova
- 50 g di latte
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di spinaci baby freschi
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 877.5 kJ / 209.7 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 16.1 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Rotoli di broccoli con squacquerone
1h
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1 Std. 20 Min
Flan di carote
50 min.
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Sformato di finocchi
1h
Flan di cavolfiore
45 min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1u. 10min
Sformatini di verza e mortadella
1 godz. 30 min
Sformatini di asparagi
45 min
Cocottine di zucca e ricotta
50 min.
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35 Min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min