
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di farina tipo 00
Ripieno
- 80 g di zucchero
- 3 uova
- 50 g di mandorle pelate
- 100 g di amaretti duri a pezzi
- ½ fialetta di aroma di mandorla
- 50 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci (16 g)
- 1 fialetta di aroma al Rum
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 90 g di burro a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 498.1 kcal / 2085.4 kJ
- Protein
- 7.9 g
- Tuk
- 29.4 g
- Sacharidy
- 53.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 15.4 g
- Sodík
- 40.6 mg
Alternativní recepty
Zelten
2h 55min
Carbone della Befana
3h 30min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Frittelle all’uvetta
30min
Torta di rose
2h
Fugassa veneta
4h
Composta di ribes e bacche di goji (a ridotto contenuto di zuccheri)
1h 20min
Fritole veneziane
2h 40min
Biscotti zaeti
55min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20min
Muffin all'amaretto
30min
Torta sbrisolona
55min