Torta russa di Verona

Torta russa di Verona

4.5 28 hodnocení
Příprava 40min
Celkový 2hod.
10 porzioni

Suroviny

Pasta sfoglia
  • di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
    200 g
  • di acqua fredda
    90 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di farina tipo 00
    200 g
Ripieno
  • di zucchero
    80 g
  • uova
    3
  • di mandorle pelate
    50 g
  • di amaretti duri a pezzi
    100 g
  • fialetta di aroma di mandorla
    ½
  • di farina tipo 00
    50 g
  • di lievito in polvere per dolci (16 g)
    1 bustina
  • fialetta di aroma al Rum
    1
  • di amido di mais (maizena)
    50 g
  • di burro a pezzi
    90 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 498.1 kcal / 2085.4 kJ
Protein 7.9 g
Tuk 29.4 g
Sacharidy 53.8 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 15.4 g
Sodík 40.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...