Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di farina tipo 00
Ripieno
- 80 g di zucchero
- 3 uova
- 50 g di mandorle pelate
- 100 g di amaretti duri a pezzi
- ½ fialetta di aroma di mandorla
- 50 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci (16 g)
- 1 fialetta di aroma al Rum
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 90 g di burro a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2085.4 kJ / 498.1 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 53.8 g
- Tuk
- 29.4 g
- Nasycený tuk
- 15.4 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 40.6 mg
Alternativní recepty
Fregolotta al radicchio
1h 50 min
Torta stracciatella
50min
Tortini alle albicocche sciroppate
40 Min
Strangolapreti alla trentina
4h
Fugassa veneta
4h
Zaleti
1h
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1h 30 min
Rose del deserto
45 min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Muffin all'amaretto
30 min
Biscotti zaeti
55 min
Torta sbrisolona
55 min