Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di acciughe fresche piccole, deliscate, sciacquate in acqua e sale e asciugate
- 200 g di succo di limone
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 peperoncino piccante fresco
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- 4 arance, preferibilmente biologiche
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 653 kJ / 156 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 9.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1j 50 menit
Alici ripiene al Varoma
50min
Lasagne al profumo di mare
1h 35min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1h 45min
Sformatini di gamberi e verdure
35min
Antipasto di funghi e capesante
35min
Cassola cagliaritana
1 Std.
Stelle di mare
30 Min
Amatriciana con cozze
55min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Paella
1j 50 menit