Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di acciughe fresche piccole, deliscate, sciacquate in acqua e sale e asciugate
- 200 g di succo di limone
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 peperoncino piccante fresco
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- 4 arance, preferibilmente biologiche
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 653 kJ / 156 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 9.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà alla livornese
35min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Zuppetta di crostacei
40 Min
Stelle di mare
30 min
Zuppa di crostacei e seppie
1h
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Zuppa di baccalà
1h
Baccalá alle olive
25 min
Sformatini di gamberi e verdure
35min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1 godz. 45 min