Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
-
15
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 300 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 80 g di cipolle a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di peperoni rossi e gialli a pezzi (3-4 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 130 g di zucchine a fette (5 mm)
- 80 g di melanzane a fette (5 mm)
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi fresca o in scatola
- 100 g mozzarella ciliegina ben sgocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Sacharidy
- 61.4 g
- Tuk
- 20.9 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Pizza bianca alla ligure
1h 45min
Pizza ai frutti di mare
2 Std.
Pizza quattro stagioni
1 Std. 30 Min
Pizza alle zucchine
1h 45min
Schiacciata integrale ai pomodori
45min
Pizza di patate alle verdure
2 Std.
Pizza prosciutto e funghi
1h 45min
Pizza ai peperoni
1 godz. 55 min
Pizza alla romana
1h 40min
Pizza alle tre farine
1 godz. 55 min
Pizza capricciosa
1h 35min
Pizza Margherita e basilico
2h 10min