Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 150 g di mortadella a fette
- 750 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 200 g di asparagi
- 200 g di asparagi mondati
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne trita di maiale
- 40 g di pangrattato
- 2 uova
- 200 g di vino bianco secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1527 kJ / 365 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 7.6 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchine ripiene
1 Std. 10 Min
Polpettone classico
1 Std. 15 Min
Arrosto ripieno agli spinaci
1 Std. 30 Min
Polpettone di carne ripieno di spinaci e formaggio
1 Std. 15 Min
Polpettone al Varoma con contorno
1 Std. 45 Min
Polpette di carne, funghi e carciofi
55min
Zucchine ripiene alla marinara
1 godz. 25 min
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Involtini di vitello
35 Min
Polpettone allo speck con pere
1h
Involtini al pomodoro
55min