Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 150 g di mortadella a fette
- 750 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 200 g di asparagi
- 200 g di asparagi mondati
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne trita di maiale
- 40 g di pangrattato
- 2 uova
- 200 g di vino bianco secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1527 kJ / 365 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 7.6 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arrosto di vitello arrotolato
2h
Medaglioni di carne con patate
45min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Involtini di scottona
1h 10min
Zucchine ripiene alla marinara
1h 25min
Conchiglioni agli spinaci
1h 15 min
Frittata autunnale
1h 15 min
Polpettone al Varoma con contorno
1h 45min
Petto di pollo con crema di zucchine
40min
Spezzatino di manzo alla catalana
2h
Polpettone di carne ripieno di spinaci e formaggio
1h 15 min