Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 150 g di mortadella a fette
- 750 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 200 g di asparagi
- 200 g di asparagi mondati
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne trita di maiale
- 40 g di pangrattato
- 2 uova
- 200 g di vino bianco secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1527 kJ / 365 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 7.6 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di carne, funghi e carciofi
55min
Polpette di manzo e salsiccia
40min
Polpettone di carne ripieno di spinaci e formaggio
1 Std. 15 Min
Involtini di scottona
1h 10 min
Crocchette ai funghi porcini
2 Std. 50 Min
Polpettone di vitello e verdure (per 2 persone)
1u.
Polpettone classico
1 Std. 15 Min
Polpette di carciofi e scamorza
1u.
Crocchette filanti con verdure e formaggi
35min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Polpettone al Varoma con contorno
1h 45min
Polpette classiche
1u.