Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zucchero vanigliato
- 50 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
Pasta sfoglia
- 150 g di farina tipo 00
- 150 g di burro, congelato a pezzi
- 75 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) molto fredda
- 200 g di albicocche, a dadini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1783 kJ / 428 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta Sacher bianca
2h 15 min.
Crostata al limone
1h 15min
Piccoli coni siciliani
1h 45min
Dolcetti semplici mandorle e cioccolato
5 godz. 40 min
Mattonella di strüdel
20 godz.
Cacaruozze
3 Std.
Galette des rois pistacchi e ciliegie
3 Std.
Diamanti al cioccolato
7 Std. 30 Min
Cannoncini alla crema
3 Std.
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7h
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Bignè al cioccolato
3 Std.