Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 300 g di farina + q.b.
- 3 uova
- 1 ½ cucchiaio di acqua
Ripieno
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di amaretti
- 500 g di polpa di zucca gialla a tocchetti (4-5 cm)
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 30 g di pangrattato
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- 50 g di mostarda di pere
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di pancetta di maiale a fette
- 150 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1946 kJ / 465 kcal
- Protein
- 21.6 g
- Sacharidy
- 48.8 g
- Tuk
- 21.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchine ripiene
1 godz. 10 min
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1h 25min
Melanzane alla siciliana
1h 15min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 godz. 30 min
Eggah con caponata
50 min
Melanzane ripiene all'orientale
1 godz. 20 min
Insalata capricciosa
30 min
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1h 5min
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1h 35 min.
Conchiglioni agli spinaci
1h 15min
Arancini di riso vegetariani
2u. 5min
Crocchette di riso al forno
1h 35 min.