Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 300 g di farina + q.b.
- 3 uova
- 1 ½ cucchiaio di acqua
Ripieno
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di amaretti
- 500 g di polpa di zucca gialla a tocchetti (4-5 cm)
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 30 g di pangrattato
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- 50 g di mostarda di pere
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di pancetta di maiale a fette
- 150 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1946 kJ / 465 kcal
- Protein
- 21.6 g
- Sacharidy
- 48.8 g
- Tuk
- 21.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartellette sfiziose ai formaggi
50 Min
Sedanini al forno alla mediterranea
45 Min
Erbazzone reggiano
2 Std.
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Tortelli bolognesi sfiziosi
3u. 40min
Olive croccanti
1h 30min
Pappardelle ripiene di piselli
2 Std. 25 Min
Rotolini di lasagne
1h
Ravioli ai carciofi
1h 30min
Pasta fresca ai fiori di zucchina
1 Std. 15 Min
Ravioli con salsa di zucchine
35min
Calzoni vegetariani
1h 50min