Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g sal grosso
- 4 coxas de frango c/ pele e c/ osso (200 g cada aprox.)
- 1 c. sopa de caril em pó
- 1 c. sopa de paprika
- 500 g água
- 600 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos (2 cm aprox.)
- 100 g amendoim torrado em óleo ou seco c/ sal
- 10 g gengibre cortado em fatias finas
- 1 dente de alho
- 1 malagueta s/ sementes
- 30 g azeite
- 1 c. chá de caril em pó
-
10
g sumo de lima
nebo 10 g sumo de limão - 10 g açúcar amarelo
- 1 pitada de sal
- 250 g leite de coco
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3286 kJ / 785 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 57 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Costeletas de porco em sous-vide com molho de abacaxi e batatas assadas
3 Std. 25 Min
Strogonoff de frango e castanhas
40min
Costeletas de borrego e puré de ervilhas e espinafres
1u.
Rolo de carne oriental
Žádné hodnocení
Pernil de porco com cebolinhas, cogumelos e esmagada de ervilhas e espargos
12h
Salada de frango carilado e arroz de coco
50min
Coelho de fricassé com batata nova
45 min
Guisado de frango com chouriço e batata
50min
Spaghettini cozido em vinho tinto com carne guisada
9h
Molho para carne assada
15min
Peitos de frango recheados com legumes e batatas
1 Std. 5 Min
Frango no forno com massinha
2u.