
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g sal grosso
- 4 coxas de frango c/ pele e c/ osso (200 g cada aprox.)
- 1 c. sopa de caril em pó
- 1 c. sopa de paprika
- 500 g água
- 600 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos (2 cm aprox.)
- 100 g amendoim torrado em óleo ou seco c/ sal
- 10 g gengibre cortado em fatias finas
- 1 dente de alho
- 1 malagueta s/ sementes
- 30 g azeite
- 1 c. chá de caril em pó
-
10
g sumo de lima
nebo 10 g sumo de limão - 10 g açúcar amarelo
- 1 pitada de sal
- 250 g leite de coco
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 785 kcal / 3286 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 57 g
- Sacharidy
- 39 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Sodík
- 1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
"Rosbife" de ganso de vitela com molho de clementina
45min
Pregado e texturas de couve-flor
Žádné hodnocení
Frango com salada de feijão-branco e pesto de rúcula
55min
Molho choron
20min
Coxas de frango recheadas com alheira
40min
Dourada com azeite aromatizado picante
25min
Entrecosto em slow cooking com molho barbecue
4hod. 25min
Borrego guisado com batatinha nova
55min
Coxas de frango tropicais com tosta havaiana
3hod. 40min
Frango e legumes da época na frigideira
1hod. 20min
Pernas de frango guisadas com feijão
4hod. 35min
Frango com pimentos, cebola e arroz
1hod.