Kompatibilní verze
Escabeche de peixe-espada com batatinha nova e molho de mostarda
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g salsa
- 3 dentes de alho
- 230 g azeite
- 400 g cebola cortada em lâminas
- 200 g pimento vermelho cortado em tiras
- 2 ½ c. chá de sal
- 2 folhas de louro
- 50 g vinagre de vinho tinto
- 1000 g água
- 800 g batatinha nova cortada em rodelas grossas
- 800 g peixe-espada cortado em postas
- 1 pitada de pimenta
- 40 g vinagre de sidra
- 20 g mostarda de Dijon
- 5 g hortelã, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2685 kJ / 642 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Raia com molho de pitau
45 Min
Garoupa com sabor mediterrânico
1h
Ensopado de polvo à algarvia
1 godz. 10 min
Bacalhau à moda de Braga
40min
Pota à americana
40min
Lulas guisadas com feijão-manteiga
1h 20min
Massada de peixe
55 Min
Caldeirada de Lulas
45 Min
Bacalhau à Gomes Sá
1h 30min
Feijoada de polvo
1h 30min
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1 godz. 10 min
Polvo à lagareiro
1h 30min