Kompatibilní verze
Escabeche de peixe-espada com batatinha nova e molho de mostarda
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g salsa
- 3 dentes de alho
- 230 g azeite
- 400 g cebola cortada em lâminas
- 200 g pimento vermelho cortado em tiras
- 2 ½ c. chá de sal
- 2 folhas de louro
- 50 g vinagre de vinho tinto
- 1000 g água
- 800 g batatinha nova cortada em rodelas grossas
- 800 g peixe-espada cortado em postas
- 1 pitada de pimenta
- 40 g vinagre de sidra
- 20 g mostarda de Dijon
- 5 g hortelã, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2685 kJ / 642 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango na Púcara
1óra
Dourada com cebolada e batatinhas novas
45 min
Feijão branco com lulas e chouriço
45 min
Ensopado de polvo à algarvia
1óra 10p
Robalos com feijão-verde
30min
Coelho à transmontana
7hod. 30min
Solha com ervas e arroz jambalaya
45 min
Raia com molho de pitau
45 min
Dourada ao vapor com salada de batata
35 min
Arroz de pato à Lafões
1h 40 min
Bacalhau à Soutelo
25 Min
Pescada com molho de tomate fresco
35 min