Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g salsa, só as folhas
- 1 dente de alho
- 4 tiras de casca de limão, só a parte amarela
- 15 g azeite
- 1230 g água
- 2 c. chá de sal
- 2 filetes de bacalhau fresco s/ pele
- 100 g arroz
- 100 g pimento amarelo cortado em tiras (5 cm x 5 mm aprox.)
- 100 g pimento vermelho cortado em tiras (5 cm x 5 mm aprox.)
- 200 g tomate-cereja cortado em metades
- 30 g cebolo (spring onion) cortado em rodelas finas
- ¼ c. chá de pimenta
- ½ c. chá de orégãos
- ½ c. chá de tomilho seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2070.3 kJ / 494.8 kcal
- Protein
- 46.9 g
- Sacharidy
- 52.7 g
- Tuk
- 9.9 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 2488.1 mg
Alternativní recepty
Zoodles à Carbonara - TM5
Žádné hodnocení
Bombons de chocolate de Viena
Žádné hodnocení
Cheesecake de chocolate a vapor
1 Std.
Salada de carne com erva-príncipe
Žádné hodnocení
Guisado de legumes e leitelho
Žádné hodnocení
Cevadinha com legumes de primavera e ovos cocote
1 Std. 30 Min
Salteado de vitela com ananás e especiarias
8h 30min
Panacota com pêssego
3h 15min
Caril de bacalhau e coco
25 Min
Bolo de maçã húmido - TM6
2 Std.
"Bifes" de couve-flor com puré de feijão
25 Min
Arroz de peixe com espinafres e limão
30 Min