Zařízení & příslušenství
Tigelle
Příprava 45min.
Celkový 3hod. 50min.
30 pezzi
Suroviny
-
250 g di latte
-
10 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino zucchero
-
500 g farina tipo 0, + q.b.500 g di farina tipo 1 + q.b.
-
20 g di strutto
-
1 cucchiaino di sale
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 pezzo
Protein
2 g
Kalorie
293 kJ /
70 kcal
Tuk
1 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Giro d'Italia
33 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Pane e panini
61 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Focaccia al rosmarino
2hod. 30min.
Piadina romagnola
40min.
Piadina romagnola
15min.
Passatelli
45min.
Panini al latte
4hod. 50min.
Grissini di pane
4hod.
Gnocco emiliano
4hod. 50min.
Mantovanine
2hod. 45min.
Grissini torinesi
1hod. 35min.
Piadina romagnola farcita
55min.
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4hod. 55min.
Gnocco fritto
1hod. 5min.