Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
nebo 500 g di farina tipo 0 + q.b. - 20 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 293 kJ / 70 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 1 g
Alternativní recepty
Piadina romagnola farcita
55 Min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Pasta all'uovo
1h
Piadina romagnola
15min
Piadina romagnola
15min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min
Pane per hamburger
3 Std. 20 Min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Buns (panini classici per hamburger)
4 godz. 35 min
Gnocco fritto
1 Std. 5 Min
Gnocco emiliano
4h 50min
Passatelli
45min