Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
nebo 500 g di farina tipo 0 + q.b. - 20 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 293 kJ / 70 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 1 g
Alternativní recepty
Tigelle di kamut con bresaola e radicchio
1h
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Piadina romagnola
15min
Piadina romagnola
15min
Zuppa imperiale
1h
Grissini di pane
4 Std.
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Piadina romagnola farcita
55min
Passatelli
45 min
Crescentine modenesi
11 godz.