Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
-
150
g de galletas maría
nebo 150 g de galletas napolitanas - 80 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 80 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos
Relleno
- 150 g de chocolate con leche en trozos
- 1 sobre de cuajada en polvo
- 300 g de leche
- 200 g de nata (35% de grasa)
Decoración
- 25 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 200 g de frutos rojos frescos variados
- 4 - 5 cerezas maduras (algunas en mitades)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1793 kJ / 429 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 33.2 g
- Tuk
- 30.4 g
- Nasycený tuk
- 18.3 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 86.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta de chocolate almendrada
3 Std.
Pastel de chocolate y queso con pistachos
9 Std. 30 Min
Tarta de chocolate con dos texturas
1u. 40min
Tarta de frambuesas y chocolate
7h
Tarta brow-kies (brownie-cookies)
1 Std. 5 Min
Pastelitos de galleta, crema y chocolate
3 Std.
Postre dos chocolates y avellanas
3 Std. 30 Min
Cheesecake tricolor
4h 30 min
Tarta de chocolate y avellanas
1h 10 min
Bizcochitos de chocolate rellenos
1 Std. 15 Min
Tarta esponjosa de limón
3 Std.
Tiramisú de chocolate
5h 20min