Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)

Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)

4.6 37 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 50min
8 raciones

Suroviny

Relleno
  • de cebolla en cuartos
    500 g
  • de pimiento verde en trozos
    150 g
  • de pimiento rojo en trozos
    150 g
  • diente de ajo
    1
  • de hebras de azafrán
    1 pellizco
  • de aceite de oliva
    100 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de pimienta molida
    1 pellizco
  • de pasas sin semillas
    150 - 200 g
  • de bacalao al punto de sal (desmenuzado)
    400 - 500 g
Masa
  • de leche
    250 g
  • de aceite de oliva
    100 g
  • de brandy
    30 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de harina de trigo
    500 g
Montaje
  • huevo batido
    1

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 604 kcal / 2524.7 kJ
Protein 20.1 g
Tuk 28.6 g
Sacharidy 66.4 g
Vláknina 5.5 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...