Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 500 g de cebolla en cuartos
- 150 g de pimiento verde en trozos
- 150 g de pimiento rojo en trozos
- 1 diente de ajo
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 100 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 150 - 200 g de pasas sin semillas
- 400 - 500 g de bacalao al punto de sal (desmenuzado)
Masa
- 250 g de leche
- 100 g de aceite de oliva
- 30 g de brandy
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de harina de trigo
Montaje
- 1 huevo batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2524.7 kJ / 604 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Sacharidy
- 66.4 g
- Tuk
- 28.6 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empanada de raxo
2 godz. 30 min
Orejas de carnaval
30min
Empanada de caballa y espinacas
2 godz.
Empanada negra de mejillones y algas wakame
2 godz. 15 min
Masa para empanada con levadura
1h 20min
Empanada de bacalao y manzana
1 godz. 40 min
Empanada de maíz con berberechos
1 godz. 15 min
Empanada de maíz con congrio
2 godz.
Empanada de zamburiñas
1h 20min
Empanada de lacón con grelos
2 godz.
Empanada gallega de manzana
3h 45min
Bica de Castro Caldelas
1h 20min