Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de harina de espelta
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 60 g de aceite de girasol
- 110 g de agua
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de pimiento rojo
- 20 g de mantequilla
- 300 g de pechuga de pollo en trozos de 3-4 cm, semicongelados
- ½ cucharadita de pimienta molida
- ½ cucharadita de pimentón dulce
- 3 cucharadas de picatostes
- 4 cucharadas de leche
- harina de espelta
- 1 cucharada de semillas de sésamo
- leche
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 649 kJ / 155 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empanadillas de carne con aceitunas
1 Std.
Empanadillas de Lorca
2 Std.
Croissants de espelta rellenos de tomate y mozarella
1 Std.
Empanadas de pollo
2h 30min
Empanadillas de bonito y pisto
1 Std. 45 Min
Empanadillas de puerro y queso
1 Std.
Empanada de bonito
1j 20 menit
Masa para empanada con levadura
1j 20 menit
Masa para empanadillas
1 Std. 40 Min
Empanadillas de vigilia
40 Min
Empanadillas vegetarianas
1 Std. 30 Min
Croquetas de arroz con parmesano
1 Std.