Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 160 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Eier
- 250 g Mehl
- 2 geh. TL Backpulver
- 125 g Eierlikör
- 120 g Schokoladenstreusel
- 200 g weiße Kuvertüre, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1481 kJ / 354 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 118 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kokos-Mini-Guglhupfe
1 Std.
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9h
Lebkuchen-Gugelhupf
1 Std. 20 Min
Carina-Kuchen
2 Std. 30 Min
Sägespänekuchen
2h
Pfirsich-Schmand-Kuchen
2h
Dreh-dich-um-Kuchen
1 Std. 50 Min
Marmorierter Eierlikörkuchen
1 Std. 15 Min
Schoko-Kirsch-Kuchen
1 godz. 5 min
Marmorierter Birnen-Kuchen
1 Std.
Schmand-Kirsch-Kuchen
50min
Schneller Apfel-Kastenkuchen
1 Std. 30 Min