Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Boden
- 140 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Prise Salz
- 50 g Puderzucker
- 1 Ei
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
Quarkfüllung und Fertigstellung
- 5 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 180 g Zucker
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 800 g Magerquark
- 100 g Milch
- 100 g Mehl
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 TL Zitronenschale, unbehandelt, fein abgerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stücke
- Kalorie
- 1293 kJ / 309 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 253 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marmor-Gugelhupf
3ωρ.
Apfelkuchen mit Streuseln
2 Std. 30 Min
Donauwellen
2 godz. 40 min
Klassischer Marmorkuchen
1ωρ. 50 λεπτ.
Käsekuchen mit Mandarinen
9h 20min
Gedeckter Apfelkuchen
1h 30min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1h 30min
Biskuit-Rolle mit Nektarinen-Himbeer-Füllung
5 Std.
Omas Streuselkuchen vom Blech
3ωρ.
Apfelkuchen mit Streuseln
2 Std. 30 Min
Schwarzwälder Kirschtorte
4 Std.
Bienenstich
2 godz. 40 min