Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Butter, weich in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält
- 200 g Zucker
- 4 Eier
- 250 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 2 EL Armagnac (optional)
- 1 Prise Salz
-
750
g Pflaumen, entsteint, halbiert
nebo 800 g Mirabellen, entsteint, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1h
Birnen-Nuss-Kuchen
1 godz. 45 min
Kirsch-Orangen-Kuchen
1h 15min
Apfel-Sandkuchen mit Mandeln
1 Std. 10 Min
Pfirsich-Johannisbeer-Kuchen
2 godz.
Heidelbeertorte mit Streuseln
1h
Pfirsichkuchen vom Blech
1 Std. 10 Min
Badische Apfeltorte
1h 40 min
Schmand-Kirsch-Kuchen
50min
Apfel-Sandkuchen
1h 30 min
Apfelkuchen satt
1h 30 min
Apfel-Streuselkuchen
1h 30 min