Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig
- 85 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Mehl
- 100 g Zucker
- 1 Ei
- ½ Pck. Backpulver
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 300 g Zucker
- 2 - 4 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm), dünn abgeschält, nach Geschmack
- 100 g Butter, weich, in Stücken
-
2
Dosen Mandarinen (Abtropfgew. à 175 g)
nebo 350 g Mandarinen, frisch, filetiert - 2 Pck. Vanillepuddingpulver
- 400 g Sahne
- 4 Eier
- 1250 g Magerquark
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 82 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Himbeer-Mascarpone-Torte
3h
Basic-Käsekuchen
10 godz.
Himbeer-Käsekuchen
8h
Pfirsich-Schmand-Kuchen
2 godz.
Klassischer Käsekuchen
4 godz.
Apfel-Nuss-Kuchen
4 godz.
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9óra 30p
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 Std. 15 Min
Apfelkuchen mit Streuseln
2 Std. 30 Min
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2 Std. 30 Min
Elsässer Apfelkuchen
5h 10min
Apfelkuchen mit Streuseln
2 Std. 30 Min