Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Boden
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 180 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 5 Eier
- 375 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
- 20 g Kakao
- 10 g Milch
- 1 Glas Schattenmorellen (680 g), abgetropft (siehe Tipp)
Vanillecreme und Fertigstellung
- 750 g Milch
- 4 Eier
- 75 g Zucker
- 50 g Speisestärke
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 300 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 30 g Öl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1652 kJ / 395 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdbeer-Himmelstorte
5h
Bienenstich
2 Std. 40 Min
Schwarzwälder Kirschtorte
3 Std.
Schwarzwälder Kirschtorte
4h
Pfirsich-Nuss-Donauwellen
2h 30min
Käsesahnetorte mit Mango
8 godz.
Goldtröpfchen-Käsekuchen
3 Std. 30 Min
Käse-Sahne-Torte
6 Std.
Bunter Retro-Obstboden
10h
Käsekuchen mit Mandarinen
9 Std. 20 Min
Pfirsich-Schmand-Kuchen
2h
Klassischer Marmorkuchen
1h 50 min.