Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho genovés
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Almíbar
- 80 g de agua
- 120 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
Relleno
- 150 g de turrón de Jijona blando
- 50 g de queso cremoso
- 650 g de nata (35% de grasa)
Crema de yema
- 4 yemas de huevo
- 100 g de azúcar
- 35 g de agua
- 10 g de maicena
Montaje
- 4 - 6 cucharadas de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2384 kJ / 570 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 58.7 g
- Tuk
- 33.1 g
- Nasycený tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 136.2 mg
Alternativní recepty
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Tarta San Marcos
4 godz.
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13 Std. 30 Min
Crema pastelera
10min
Tarta Sacher
3h
Tarta de turrón
1 godz. 20 min
Tarta de hojaldre con crema pastelera y kiwi
2 godz. 30 min
Nata de trufa
8 godz. 15 min
Tarta de hojaldre y frutas frescas
40min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 godz. 35 min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2 godz.
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1h 10min