Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sellado de la carne
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 2 cucharadas de mantequilla
- 1 cucharada de azúcar
- 800 g de lomo centro de cerdo
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
Salsa y cocción de la carne
- 200 g de chalotas cortadas en cuatro
- 50 g de mantequilla
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 400 g de vino blanco
- 300 g de agua
- 20 g de miel de abeja
- 50 g de damascos deshidratados
- 50 g de ciruelas descarozadas deshidratadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2051 kJ / 490 kcal
- Protein
- 28.9 g
- Sacharidy
- 24.1 g
- Tuk
- 26.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asado alemán
1 Std. 25 Min
Tiradito de camarones con pasta de ají amarillo
1 Std. 25 Min
Goulash
1 Std.
Pavo tonnato
4h 30min
Budín de atún
50min
Porotos granados con mazamorra
1 Std. 15 Min
Causa peruana de camarones
2 Std. 50 Min
Ensalada de papas con aliño alemán
1 Std. 25 Min
Salmón con arroz y salsa de mostaza
35min
Solomillo de cerdo con puré de arvejitas
2 Std. 25 Min
Solomillo de cerdo al horno con salsa de mostaza
5h
Plateada al jugo
3 godz. 40 min