Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 克 新鲜的鱼 ,选择笋壳鱼
- 1 汤匙 蒸鱼豉油
- 30 克 油
- 2 瓣 蒜头
- 40 克 红甜椒 ,去籽切块
- 40 克 黄甜椒 ,去籽切块
- 20 克 豆豉 ,选择干豆豉
- ½ 根 丝瓜 ,去皮切成5-6厘米条
- 500 克 水 ,蒸煮用
- 1 支 葱 ,切末
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 838.7 kJ / 200.7 kcal
- Protein
- 18.4 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 12.1 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 586.4 mg