猪肉白菜炖粉条

猪肉白菜炖粉条

4.6 11 rating
Příprava 10min.
Celkový 38min.
4 人份

Suroviny

  • 20 克
  • 大葱 切片
    50 克
  • 切片
    5 克
  • 八角
    1 颗
  • 五花肉 切片
    200 克
  • 大白菜 切成条
    200 克
  • 红薯粉条 冷水泡软沥干(泡软后约200克)
    100 克
  • 生抽
    30 克
  • 老抽
    10 克
  • 白砂糖
    5 克
  • 料酒
    20 克
  • 350 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 468 mg
Protein 6.5 g
Kalorie 1544.4 kJ / 369.1 kcal
Tuk 31.7 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 10.4 g
Sacharidy 13.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...