Zařízení & příslušenství
香椿炖蛋
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
香椿 去除根部65 克
-
盐 (约5克)1 茶匙
-
蛋 约200克4 颗
-
生抽5 克
-
水 按步骤添加700 克
-
麻油5 克
-
水 蒸煮用500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 2 人份
Sodík
2675.9 mg
Protein
27.6 g
Kalorie
1501 kJ /
359 kcal
Tuk
22.5 g
Vláknina
25 g
Nasycený tuk
6.1 g
Sacharidy
12.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
地道中国菜:春天的鲜美
10 recepty/-ů
Čína
Čína