香椿炖蛋
TM6 TM5

香椿炖蛋

3.4 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 65 克 香椿 ,去除根部
  • 1 茶匙 盐 (约5克)
  • 4 颗 蛋 ,约200克
  • 5 克 生抽
  • 700 克 水 ,按步骤添加
  • 5 克 麻油
  • 500 克 水 ,蒸煮用

Nutriční hodnoty
na 2 人份
Kalorie
1501 kJ / 359 kcal
Protein
27.6 g
Sacharidy
12.4 g
Tuk
22.5 g
Nasycený tuk
6.1 g
Vláknina
25 g
Sodík
2675.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty