香椿炖蛋

香椿炖蛋

3.7 6 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份

Suroviny

  • 香椿 去除根部
    65 克
  • (约5克)
    1 茶匙
  • 约200克
    4 颗
  • 生抽
    5 克
  • 按步骤添加
    700 克
  • 麻油
    5 克
  • 蒸煮用
    500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 2 人份

Sodík 2675.9 mg
Protein 27.6 g
Kalorie 1501 kJ / 359 kcal
Tuk 22.5 g
Vláknina 25 g
Nasycený tuk 6.1 g
Sacharidy 12.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...