清炖牛腱肉

清炖牛腱肉

4.3 22 rating
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 35min.
8 人份

Suroviny

  • 牛腱肉 切大块,约5厘米,提前汆烫沥干
    600 克
  • 1200 克
  • 料酒
    30 克
  • 花椒
    1 茶匙
  • 香叶
    1 片
  • 大葱 切段
    30 克
  • 20 克
  • 依个人口味调整
    1 - 2 茶匙
  • 新鲜香菜 装饰用
    2 支

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 287.6 mg
Protein 15.7 g
Kalorie 359.3 kJ / 85.9 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 0.5 g
Sacharidy 3.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...