清炖牛腱肉
TM6

清炖牛腱肉

4.2 (18 hodnocení)

Suroviny

  • 600 克 牛腱肉 ,切大块,约5厘米,提前汆烫沥干
  • 30 克 料酒
  • 30 克 大葱 ,切段
  • 20 克 姜
  • 1 茶匙 花椒
  • 1 片 香叶
  • 1200 克 水
  • 1 - 2 茶匙 盐 ,依个人口味调整
  • 2 支 新鲜香菜 ,装饰用

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
359.3 kJ / 85.9 kcal
Protein
15.7 g
Sacharidy
3.2 g
Tuk
1 g
Nasycený tuk
0.5 g
Vláknina
0.5 g
Sodík
287.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty