Zařízení & příslušenství
清炖牛腱肉
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 35min.
8 人份
Suroviny
-
牛腱肉 切大块,约5厘米,提前汆烫沥干600 克
-
水1200 克
-
料酒30 克
-
花椒1 茶匙
-
香叶1 片
-
大葱 切段30 克
-
姜20 克
-
盐 依个人口味调整1 - 2 茶匙
-
新鲜香菜 装饰用2 支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
287.6 mg
Protein
15.7 g
Kalorie
359.3 kJ /
85.9 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
0.5 g
Sacharidy
3.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM6专属体验
12 recepty/-ů
Čína
Čína
灵感每一刻
167 recepty/-ů
Čína
Čína