五花肉炒山药

五花肉炒山药

4.0 7 rating
Příprava 20min.
Celkový 20min.
4 人份

Suroviny

  • 五花肉 切0.5厘米厚片
    100 克
  • 料酒
    1 茶匙
  • 山药 去皮,切0.5厘米厚片
    300 克
  • 青椒 切块
    30 克
  • ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 30 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 3.9 g
Kalorie 794 kJ / 189 kcal
Tuk 14.9 g
Vláknina 0.8 g
Sacharidy 9.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...