Zařízení & příslušenství
五花肉炒山药
Příprava 20min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
五花肉 切0.5厘米厚片100 克
-
料酒1 茶匙
-
山药 去皮,切0.5厘米厚片300 克
-
青椒 切块30 克
-
盐½ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
水30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
3.9 g
Kalorie
794 kJ /
189 kcal
Tuk
14.9 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
9.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
食粤飘香
70 recepty/-ů
Čína
Čína