Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa de chocolate
- 140 g de azúcar glass
- 20 g de cocoa en polvo
- 350 g de harina de trigo
- 1 pizca de sal
- 40 g de harina de almendras
- 200 g de mantequilla sin sal
- 2 huevos
Caramelo
- 150 g de azúcar refinada
- 125 g de mantequilla
- 30 g de agua
- 1 cdita de sal
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1000 g de agua, para Limpiar
- 1 cda de vinagre
Pudín de chocolate
- 150 g de chocolate amargo (70% cacao)
- 200 g de leche entera
- 40 g de azúcar
- 18 g de fécula de maíz
- 2 yemas de huevo
- 55 g mantequilla
Montaje
- mango, fresco, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2512 kJ / 598 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 421 mg
Alternativní recepty
Pastel de chocolate con pan de jengibre
1h 40min
Macarrones con merengue francés
1h 30 min
Delicia de chocolate
25 min
Mousse de yogur
6 godz. 15 min
Pastel de limón y merengue
2h 10min
Muffins de corazón
40min
Galletas con chipas de chocolate blanco
2 Std. 40 Min
Volcán de chocolate
20 Min
Dumplings tyrolean (Schlutzkrapfen)
Žádné hodnocení
Mermelada de jitomate y chile
1h 15 min
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5 godz.
NY Cheesecake
1h