Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- aceite vegetal, para engrasar
- 100 g de harina de amaranto
- 1 cdita de polvo para hornear, copeteada
- 1 cdita de goma xantana
- 1 cda de miel de abeja
- 10 g de levadura seca
- 2 cdas de aceite vegetal
- 300 g de agua
- 30 g de nuez de la India, picada
- 100 g de azúcar
- 1 cdita de sal
- agua, para barnizar
- mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol), al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 669.2 kJ / 159.9 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 24.9 g
- Tuk
- 6.1 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 346.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3 Std.
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Pan de molde sin gluten
1 Std. 30 Min
Chapati sin gluten
30min
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Baguette sin gluten
2 Std.
Harina sin gluten para pastelería
10 min
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Bisquets sin gluten
1 Std. 30 Min
Harina sin gluten para todo uso
5min
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min