Pan alemán sin gluten

Pan alemán sin gluten

5.0 5 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 3hod.
8 rebanadas

Suroviny

  • aceite vegetal para engrasar
  • de harina de amaranto
    100 g
  • de polvo para hornear copeteada
    1 cdita
  • de goma xantana
    1 cdita
  • de miel de abeja
    1 cda
  • de levadura seca
    10 g
  • de aceite vegetal
    2 cdas
  • de agua
    300 g
  • de nuez de la India picada
    30 g
  • de azúcar
    100 g
  • de sal
    1 cdita
  • agua para barnizar
  • mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol) al gusto

Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Kalorie 159.9 kcal / 669.2 kJ
Protein 2.9 g
Tuk 6.1 g
Sacharidy 24.9 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 0.7 g
Sodík 346.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...