
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- aceite vegetal para engrasar
- 100 g de harina de amaranto
- 1 cdita de polvo para hornear copeteada
- 1 cdita de goma xantana
- 1 cda de miel de abeja
- 10 g de levadura seca
- 2 cdas de aceite vegetal
- 300 g de agua
- 30 g de nuez de la India picada
- 100 g de azúcar
- 1 cdita de sal
- agua para barnizar
- mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol) al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 159.9 kcal / 669.2 kJ
- Protein
- 2.9 g
- Tuk
- 6.1 g
- Sacharidy
- 24.9 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Sodík
- 346.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
1hod. 30min
Pan sin gluten
1hod. 40min
Bolillo sin gluten
2hod.
Pan de caja sin gluten
2hod.
Chapati sin gluten
30min
Harina sin gluten para todo uso
5min
Harina sin gluten para panadería
10min
Pan sin gluten
1hod. 40min
Base para pay sin gluten
15min
Pizza sin gluten
1hod.
Pan de caja sin gluten
2hod.
Bisquets sin gluten
1hod. 30min