Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- aceite vegetal, para engrasar
- 100 g de harina de amaranto
- 1 cdita de polvo para hornear, copeteada
- 1 cdita de goma xantana
- 1 cda de miel de abeja
- 10 g de levadura seca
- 2 cdas de aceite vegetal
- 300 g de agua
- 30 g de nuez de la India, picada
- 100 g de azúcar
- 1 cdita de sal
- agua, para barnizar
- mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol), al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 669.2 kJ / 159.9 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 24.9 g
- Tuk
- 6.1 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 346.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Leche de coco
10 min
Pan sin gluten
1h 40min
Pan de caja sin gluten
2h
Harina sin gluten para todo uso
5 min
Harina sin gluten para panadería
10 min
Pan de caja sin gluten
2h
Masa madre sin gluten
120h
Bagels sin gluten
1h 50 min
Harina sin gluten para pastelería
10 min
Pizza sin gluten
1h
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min