Pan alemán sin gluten

Pan alemán sin gluten

5.0 5 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
8 rebanadas

Suroviny

  • aceite vegetal para engrasar
  • 100 g de harina de amaranto
  • 1 cdita de polvo para hornear copeteada
  • 1 cdita de goma xantana
  • 1 cda de miel de abeja
  • 10 g de levadura seca
  • 2 cdas de aceite vegetal
  • 300 g de agua
  • 30 g de nuez de la India picada
  • 100 g de azúcar
  • 1 cdita de sal
  • agua para barnizar
  • mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol) al gusto

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Sodík 346.6 mg
Protein 2.9 g
Kalorie 669.2 kJ / 159.9 kcal
Tuk 6.1 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 0.7 g
Sacharidy 24.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...