Zařízení & příslušenství
藥膳鮮蝦
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
黑麻油20 克
-
薑 切片20 克
-
水100 克
-
米酒100 克
-
黑棗 (約20克),洗淨,瀝乾6 顆
-
當歸 (約10克),洗淨,瀝乾2 片
-
草蝦 (帶殼),去鬚腳和腸泥300 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
151.7 mg
Protein
22.4 g
Kalorie
1197.5 kJ /
286.2 kcal
Tuk
10.8 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
8291.2 g
Sacharidy
10.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給
64 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan