港式蘿蔔糕

港式蘿蔔糕

3.3 17 rating
Příprava 20min.
Celkový 26hod.
6 人份

Suroviny

  • 白蘿蔔 去皮,切塊(5公分)
    850 克
  • 紅蔥頭
    20 克
  • 乾香菇 (約8-10朵),浸泡至軟,切塊
    30 克
  • 廣式臘腸 切段(約2公分)
    2 根
  • 切段(約5公分)
    20 克
  • 蝦米
    20 克
  • 10 克
  • 在來米粉
    250 克
  • 太白粉
    15 克
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 1 茶匙
  • 1600 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 7.2 g
Kalorie 1094.6 kJ / 261.8 kcal
Tuk 4.2 g
Vláknina 1.8 g
Sacharidy 50.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...