Zařízení & příslušenství
藜麥鮪魚腰果醬沙拉
Příprava 10min.
Celkový 45min.
2 人份
Suroviny
-
藜麥 洗淨,瀝乾80 克
-
罐裝鮪魚 瀝乾水份185 克
-
水550 克
-
板豆腐 切塊(約2公分)100 克
-
無鹽烤腰果40 克
-
檸檬汁10 克
-
蘋果醋15 克
-
黑糖10 克
-
葡萄籽油30 克
-
鹽½ 茶匙
-
奶油萵苣50 克
-
小黃瓜 去籽,切絲20 克
-
洋蔥 切絲30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
22.9 g
Kalorie
1776.4 kJ /
425 kcal
Tuk
27.3 g
Vláknina
3.4 g
Sacharidy
24.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
運動後補給
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan