藜麥鮪魚腰果醬沙拉

藜麥鮪魚腰果醬沙拉

4.3 6 rating
Příprava 10min.
Celkový 45min.
2 人份

Suroviny

  • 藜麥 洗淨,瀝乾
    80 克
  • 罐裝鮪魚 瀝乾水份
    185 克
  • 550 克
  • 板豆腐 切塊(約2公分)
    100 克
  • 無鹽烤腰果
    40 克
  • 檸檬汁
    10 克
  • 蘋果醋
    15 克
  • 黑糖
    10 克
  • 葡萄籽油
    30 克
  • ½ 茶匙
  • 奶油萵苣
    50 克
  • 小黃瓜 去籽,切絲
    20 克
  • 洋蔥 切絲
    30 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 22.9 g
Kalorie 1776.4 kJ / 425 kcal
Tuk 27.3 g
Vláknina 3.4 g
Sacharidy 24.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...