Zařízení & příslušenství
肉碎焖马铃薯
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
肉碎100 克
-
麻油1 茶匙
-
酱青1 汤匙
-
玉米淀粉1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
蒜瓣 无需剥皮2 个
-
橄榄油15 克
-
马铃薯 去皮,切片(0.5公分)200 克
-
水70 克
-
蚝油15 克
-
黑酱油10 克
-
青葱 切葱花,装饰用2 小支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
398 mg
Protein
6 g
Kalorie
376 kJ /
90 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
亚洲人的家常菜
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní