Zařízení & příslušenství
酸辣凤梨饭
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
4 人份
Suroviny
-
中型虾 洗净并去肠线,抹干250 克
-
鱼露2 汤匙
-
食油60 克
-
蒜瓣3 个
-
黄皮洋葱100 克
-
青灯笼椒 去籽30 克
-
红灯笼椒 去籽30 克
-
新鲜香茅 只取白色部分,拍扁3 支
-
新鲜凤梨 切丁 (2公分x 2公分)100 克
-
印度香米 洗净350 克
-
水450 克
-
泰式辣椒酱4 汤匙
-
糖1 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
辣椒粉½ 茶匙
-
新鲜青柠 只取汁2 个
-
新鲜芫荽 只取叶片,装饰用1 小支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
2472 mg
Protein
21 g
Kalorie
2686 kJ /
642 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
90 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一锅焖饭
11 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní