培根金针菇卷

培根金针菇卷

4.4 7 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 培根片
    300 克
  • 金针菇 切去根部,洗净
    150 克
  • 蒸煮用
    500 克
  • 烧肉汁
    50 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 18 g
Kalorie 667 kJ / 159 kcal
Tuk 7.6 g
Vláknina 1.1 g
Sacharidy 5.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...